בדיקת קריוטיפ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת קריוטיפ
    לימור
    02/10/2011

לרופאי הפורום שלום רב,
    לאחר שתי הפלות, הופניתי ע"י רופאת הנשים לבדיקת קריוטיפ. ברצוני לדעת כיצד הבדיקה מתבצעת ומה משמעותה. אני חברת הכללית והופנתי לבי"ח לביצוע הבדיקה ולבעלי, שהוא חבר במכבי, נאמר שזו בדיקת דם שמתבצעת במרפאת האם.
    האם בדיקה זו לא מחייבת את שנינו לבצעה באותו המקום?
    תודה מראש על תשובתכם,
    לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת קריוטיפ

הוספת תגובה

• בדיקת קריוטיפ - תגובה

פרופ' אוהד בירק
    03/10/2011

זו בדיקת דם פשוטה. אין חשיבות היכן היא מתבצעת - יכולה להתבצע במקומות שונים. ההתוויה בסל הבריאות לבדיקה היא במקרה של שלוש הפלות ומעלה, אבל אם ישארו לכם את ביצוע הבדיקה במימון הקופה, אשריכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לימור
    03/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ גנטי

אורית
    23/09/2012

שלום . אני בת 42 .היו לי 3 הפלות רצופות -אין עדיין ילדים. היינו מעוניינים לעשות בדיקות גנטיות . באילו בדיקות מדובר ? אנו חיים בחו"ל . האם על שנינו להבדק או שמספיקה בדיקה שלי.מהי עלות הבדיקה ? אשמח לקבל תזובה מפןורטת . תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ גנטי - תגובה

פרופ' אוהד בירק
    27/09/2012

מעבר לבדיקות סקר גנטיות, מומלץ עקב 3 הפלות בעבר לבצע בדיקת קריוטיפ karyotype לשני בני הזוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו