בדיקות גנטיות smn

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות גנטיות smn
    טלי
    09/10/2011

אני בשבוע 15 בשקיפות עורפית ובאולטרסאונד נאמר לי שהכל בסדר והכל תקין ב"ה
    לפני יומיים קיבלתי את תוצאות הדיקות הסקר הגנטי ונאמר לי שאני נשאית של גן ניוון שרירים smn יש לציין שהייתי בשוק מוחלטטט אינני מכירה אף אדם לא במשפחה הקרובה ולא ברחוקה חולה במחלה זו משניי הצדדים , בעלי לא נבדק נאמר לי שאין טעם ובאם יצטרך יזומן אף הוא מחר הוא הולך להיבדק אף הוא רציתי לדעת מה קורה אם הוא לא נשא של הגן ?ומה קורה אם חס וחלילה הוא כן , זה הריון ראשון שלי ואני מאוד לחוצה תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות גנטיות smn

הוספת תגובה

• בדיקות גנטיות smn - תגובה

פרופ' אוהד בירק
    09/10/2011

אם בעלך לא נשא של הגן (הסיכוי שהוא לא נשא הוא 98%) הסיכון למחלת השרירים בעובר קטן ביותר - קטן מ-1:2000. אם יימצא שבעלך בכל זאת נשא, הסיכון לממחלה בעובר יהיה 1:4 ויומלץ ביצוע בדיקת מי שפיר לבדוק אם העובר חולה או לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה על התשובה

טלי
    10/10/2011

תודה רבה רבה נרגעתי( בנתיים אני מקווה לקבל את התוצאה ושבע"ה בעלי לא נשא של הגן כדיי שאני לא אצטרך לעשות את המי שפיר ובכלל כל הסיפור הזה ) חג סוכות שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו