האם לבצע מי שפיר בשבוע32?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לבצע מי שפיר בשבוע32?
    אושרית
    29/11/2011

שלום רב,
    אני כעת בת 35 ובהריון שבוע28 בסקירה נמצאו 2 ממצאים מוקד אקוגני שמאלי ווריד טבורי ימני .עליי לציין כי שאר הבדיקות תקינות. ולפני כשבוע ביצעתי אולטרסאונד שגרתי ונאמר לי כי בקושי נראה המוקד האקוגני קרי נצפתה נקודה ממש קטנה לעומת זו שנצפתה בשבוע23+5 יש ממש הבדל ,הבודקת בקושי הבחינה בה ,

אבקש לדעת במידה והנקודה האקוגנית הזו תתמוסס ותיעלם לחלוטין לפני שבוע 32 שעליי לבצע מי שפיר בשל ממצאים אלו ! יש לי הפניה מיועץ גנטי - מה ההשלכות לכך האם זה אומר כי אין צורך לבצע מי שפיר משום שנשאר רק ממצא אחד ? אודה לכם בקבלת תשובה
    בעניין זה

בברכה אושרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם לבצע מי שפיר בשבוע32?

הוספת תגובה

• האם לבצע מי שפיר בשבוע32? - תגובה

פרופ' אנטוני לודר
    30/11/2011

2 הממצאים הלאה הינם סימנים "רכים" אשר שכיחותם בקרב ילדים עם תסמונות שונות גבוה יותר מאשר בקרב תינוקות בריאים. יחד עם זאת רוב הילדים עם סימנים אלה בריאים. היעלמות הסימן או צמצומו הינו חיובי. מפאת גילך ונוחח הסימנים הנ"ל הסיכון לתסמונת דאון מוגבר באופן מתון. יש להוועץ עם גנטיקאי פרטני אודות היתרונות וחסרונות של ביצוע מי שפיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו