מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי כמה שאלות בנוגע לקוי השמיעההדר2807/12/2011
שלום, אני לקוית שמיעה מלידה ובעלי כבד שמיעה נולד פג עקב השמיעה שלו נפגעה. יש לנו 2 בנות כבדות שמיעה מלידה (בכורה מדברת כרגיל כמו שומעת ברוך השם) ושניה עדיין תינוקת... נכון שיש לי תורשתי בלקוי שמיעה?כי בעלי ואני עשינו בדיקות קונקסין 26 ו30 תקינות. אחותי בכורה לקוית שמיעה מלידה (יש לה ילדים שומעים )ו2 אחיותי שומעות והורי שומעים והורים של בעלי שומעים ואח שלו שומע. אולי אני נשאת גן לא ידוע של לקוי שמיעה נכון?יש פתרון למצוא גן תקין אצלי ואצל בעלי?אודה לך אם תענה לי במהרה. תודה הדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי כמה שאלות בנוגע לקוי השמיעה - תגובה
פרופ' אנטוני לודר08/12/2011אכן קונקסין הינו גורם שכיח יחסית לחרשות לא תסמונתי, אבל גן זה לא היחיד. יתכן שבמשפחתך יש גורם גנטי. אני ממליץ על בדיקה יסודית ויעוץ גנטי פרטני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שוב...
שירה08/12/2011יכול להיות שהוריי נשאים גן לא תקין של לקוי שמיעה?אולי אתה מכיר את מישהו שיכול לעזור לנו לגבי בדיקות?יועץ גנטי פרטי?אמרו לי שיש בדיקה (יקרה מאוד) שמאפשרת למצוא גן תקין בארהב נכון?תודה על המענה...הדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לשאול עוד משהו...
שירה08/12/2011בתי בכורה עשתה בדיקת גנים (מוטציה) באירופה ותוצאות אלו שליליות,אין לה מוטציה. אז כדאי לבתי שניה לעשות אותה בדיקה או שאין טעם...?תודה הדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לשאול עוד משהו... - תגובה
פרופ' אוהד בירק09/12/2011אין טעם לחזור אצל הבת השניה על אותה בדיקה שיצאה תקינה אצל בת אחת. יש כיום - רק מהחודשים האחרונים - אפשרות במחיר של כ-2000 ש"ח לבדוק בבדיקה אחת את כל הגנים שידוע שקשורים בחרשות. הטוב ביותר אם תפני ליעוץ גנטי במכון גנטי רגיל ותבררי לגבי בדיקה של צ'יפ שבודק את הרצף של כל הגנים הידועים לחרשות. הם יסבירו לך ואם תחליטי לעשות את הבדיקה הם יתאמו לך את זה. אין צורך ללכת ליעוץ פרטי לשם כך - אפשר לקבל את היעוץ הגנטי הזה בכל מכון גנטי באיזור מגורייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אוהד,תודה על המענה...הדר
שירה11/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)