לימודי גנטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודי גנטיקה
    רעות
    04/02/2012

שלום,
    אני מאוד רוצה ללמוד גנטיקה..מה אני אמורה ללמוד כדי לעסוק בתחום ?
    האם רק דרך רפואה ניתן להגיע לתחום ?
    אני ממש אשמח לקבל תשובה פניתי לכל מוסד אפשרי ולא קיבלתי תשובה.
    תודה,רעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודי גנטיקה

הוספת תגובה

• לימודי גנטיקה - תגובה

פרופ' אוהד בירק
    06/02/2012

גנטיקה הוא תחום נרחב. האם את מעוניינת להיות בסופו של עניין במעבדת מחקר גנטית? במעבדת שירות המבצעת בדיקות גנטיות? רופאה הבודקת ומאבחנת מחלות גנטיות? יועצת גנטית המסבירה לאנשים את דרכי התורשה ויועצת להם אלו בדיקות לבצע ואת תוצאות הבדיקות כשהן מגיעות? בכל מקרה, למעט רפואה - כל המסלולים מחייבים תואר ראשון באחד ממקצועות הביולוגיה (ביולוגיה, רפואה מעבדתית, ביוטכנולוגיה וכדומה) ובהמשך תואר שני ממוקד בגנטיקה או ביעוץ גנטי. מובן שניתן - אם מעוניינים ומוצלחים - להמשיך גם לדוקטוראט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימודי תואר ראשון

רעות
    06/02/2012

תודה רבה על ההתייחסות..אני מתעניינת יותר בכיוון המחקר.
    האם לדעתך זה משנה באיזה אוניברסיטה אני אלמד את התואר הראשון ? או שאין כל השפעה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימודי תואר ראשון - תגובה

פרופ' אוהד בירק
    07/02/2012

חשוב שתלמדי באוניברסיטה טובה - וההגדרה לכך די רחבה. יש נטייה כלשהי להישאר לתואר שני באותה אוניברסיטה (למעט מכון וייצמן בו אין תואר ראשון) ולכן אולי כדאי לתת עדיפות למוסד בו תחשבי לרצות להיות בתואר שני. אם את מעוניינת בשיחת טלפון קצרה תנסי ליצור איתי קשר בטלפון במכון הגנטי בסורוקה בחמישי בבוקר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו