מי שפיר אחרי PGD ודילול.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מי שפיר אחרי PGD ודילול.
    ורד
    14/03/2012

שלום רב,
    לאחר 5 טיפולי PGD באיכילוב עקב נשאות של קונקסין 26 אני בהריון. הוחזרו 3 עוברים ושלושתם נקלטו. בשבוע 12 לאחר שקיפות תקינה בשלושת העוברים דיללנו לתאומים וכרגע אני בשבוע 15. ביצעתי סקירה שיצאה תקינה מלבד מוקד אקוגני בחדר השמאלי בלב של אחד העוברים. המוקד הזה מוכר לי כבר מההריון הראשון עם ביתי הבכורה.
    אני ממש מתלבטת אם לבצע מי שפיר.האם הדילול עוד יותר מגדיל את הסיכון להפלה?
    אני בת 33, הטרוזיגוטית לפקטור 5 ולכן מזריקה גם קלקסן.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מי שפיר אחרי PGD ודילול.

הוספת תגובה

• מקפיצה שאלה שלא נענתה

ורד
    18/03/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה לתשובה. מקפיצה שאלה שלא נענתה

ורד
    20/03/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מי שפיר אחרי PGD ודילול. - תגובה

פרופ' אוהד בירק
    23/03/2012

המצב אכן גבולי מאוד מבחינת אינדיקציה לבדיקת מי שפיר. סך הכל מרבית הגדולה של הסיכויים שהעוברים תקינים, וההריון יקר. בסופו של דבר תצטרכי לשבת בנחת עם רופא הנשים או יועץ גנטי ולהתלבט. וההחלטה - לא יעזור כלום - תהיה בסופו של עניין שלך.... או ליתר דיוק, שלכם :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו