מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלות מוקדמת וגנטיקהקרן20/06/2012
שלום רב
אני בת 34 סובלת מרזרבה שחלתית נמוכה ומרמות נמוכות של אסטרוגן
אני מתגוררת בחו"ל והרופאה הציעה לעשות לי בדיקה גנטית לבירור הסיבה של המנופאוזה המוקדמת יחסית של הגוף שלי..
לא הבנתי בדיוק איזו בדיקה זאת וטרם ביצעתי אותה אבל קראתי באינטרנט שיכולות להיות שתי מחלות גנטיות שיגרמו לבלות מוקדמת ושאלותיי הם:
הייתי בהריון בעבר פעמיים וביצעתי בישראל בדיקת נשאות ל - X שביר ונמצא שאיני נושאת את הגן...
לגבי תסמונת טרנר - אני אומנם נמוכה (1.55) אבל כך גם כל משפחתי, התפתחותי הגופנית נראית תקינה ואינה תואמת את מאפייני בעלי התסמונת, כמו כן ילדתי בעברי
בקלות... האם בכל זאת יכולה להיות לי התסמונת האמורה? אם כן - האם יש דרך לטפל בבעיה כי זה גנים אז לא נראה לי סביר שיש טיפול במקרה כזה..
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלות מוקדמת וגנטיקה - תגובה
פרופ' אנטוני לודר21/06/2012על פי רוב בנות עם תסמונת Turner אינן נכנסות להיריון אצמנם יש מקרים נדירים שכן. בתסמונת זו יש בעיות אחרות לרבות בעית לב. לא נשמע שזה מקרה אצלך. כאמור נשאות ל FRAXA ידועה כקשורה לבלות מוקדמת אבל גם זה קיים אצלך כנראה. נדמה לי שהבעיה הינה נשית והורמונלית אצלך והטיפול צריך להיות בהתאם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)