תאומים מדממים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאומים מדממים
    מישהי
    17/09/2012

שלום רב
    יש לי תאומים בני 17 שנולדו בIVF לפניי 9 חודשים הבת מהתאומים התחילה באופן פיתאומי הקאות דמיות למשך 3 חודשים לאחר שפסקו ההקאות הדמיות נשאר שיעול דמי יש לציין שהדם הוא אדום טרי ללא תוכן קיבה או כיח ועכשיו בשבועיים האחרונים שוב מקיאה דם עברה אין ספור בדיקות אין ספור אישפוזים בכמה בתי חולים לא נמצא קצה חוט מה גם שלאוך כל 9 החודשים יש לה אפטות מאוד כואבות בפה ומידיי פעם דימום בשתן או בצואה ואין כלום שום אבחנה .מזה חודש התאום שלה מדמם בצורה מחרידה מהאף וגם לו יש אפטות במקביל אליה פנינו לא.א.ג שעשה צריבה אך הילד ממשיך לדמם גם אצלו אין סימן כל הבדיקות תקינות האם יכולה להיות מחלה גנטית שלא עולים עליה?
    אני נורא דואגת ועוד יותר דואגת שאין קצה חוט לבעיה
    אודה לכם אם תוכלו לייעץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאומים מדממים

הוספת תגובה

• תאומים מדממים - תגובה

פרופ' אנטוני לודר
    27/09/2012

קשה לעשות אבחנה באינטרנט בלי לבדוק את המטופלת ולעיין בתיק הרפואי. התלונות שאת מדווחת עליהן אינן מצביעות בהכרח על סוג מחלה זו או אחרת. בא בחשבון מחלה גנטית או נרכשת. היא זקוקה לאבחון. אני ממליץ לגשת לרופא ילדים מומחה לקבל בדיקה ויעוץ. אם הרופא אינו מצליח לאבחן, עליו להפנותה למומחה אולי באחד בתי החולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו