בדיקות גנטיות להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות גנטיות להריון
    אורנית
    09/10/2012

שלום רב,
    אני בת 34 ובן זוגי בן 40.
    אני חצי מיצרית, חצי עיראקית והוא מרוקאי משני הצדדים.
    אנחנו רוצים להקים משפחה ואנחנו מעוניינים לדעת, האם עליי ו/או עליו לעשות בדיקות מסויימות טרם הניסיון בכלל, להיקלט להריון?
    אני שומעת על כל מיני בדיקות מנשים מסויימות והעניין די מדאיג ומבלבל.
    האם לא כדאי לנסות להיכנס להיריון עד שיהיו בידינו תשובות לבדיקות שעלינו לעשות או אפשר לנסות בינתיים "לרוץ עם זה"?
    אשמח אם אדע קצת לגבי הנושא.
    המון תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות גנטיות להריון

הוספת תגובה

• בדיקות גנטיות להריון - תגובה

פרופ' אנטוני לודר
    09/10/2012

מומלץ ראשית כל לבצע בדיקות גנטיות סקר. זה עושים לאישה לפני ההיריון, על פי רקע משפחתי/אתני. מקובל במרפאות ומכונים רבים להיעזר על ידי תוכנת מחשב שנקראת Genometer. אני ממליץ לגשת למרפאה/מכון ולבקש יעוץ פרטני. בתקופת ההיריון רופא הנשים שלך יסביר לך אזו בדיקות מומלצות כולל דם ודימות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ובהמשך....

אורנית
    10/10/2012

לאיזה מכון עליי לגשת? לרופא משפחה והוא מפנה?
    כי הייתי כבר אצל רופא משפחה והוא אמר שאין לו כל מושג בנושא ושעליי לגשת לרופא נשים.
    ושוב, עד שאדע תשובות הבדיקות שלפני היריון, האם זה מסוכן לנסות לעת עתה? עדיף שלא לקחת סיכון ולפשוט לחכות עם הניסיון להיקלט?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו