DNA עוברי מדם האם-למי שאינה בסיכון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• DNA עוברי מדם האם-למי שאינה בסיכון?
    פ
    05/12/2012

שלום רב,
    ראיתי בפורום זה מידע על בדיקת הדם המאפשרת בידוד DNA עוברי מדם האם ובכך להימנע מבדיקת מי שפיר.
    בבירור שערכתי עם חברתי פרונטו-דיאגנוסטיקה, נאמר לי שהבדיקה מיועדת לנשים הנמצאות בסיכון לעובר עם תסמונת דאון בלבד ושהיא אינה מתוקפת עבור נשים שאינן בסיכון, ובשל כך שלא ניתן לבצע לי את הבדיקה.
    אמנם אינני בסיכון אך בן זוגי ואני חוששים מאד ורוצים לבדוק את העובר. הייתי שמחה עם זאת לעשות את בדיקת הדם במקום בדיקת מי השפיר, ולכן שאלתי היא האם ידוע לכם על חברות שיכולות לעשות את הבדיקה גם לנשים שאינן בסיכון ואם כן האם תוכלו להפנות אותי אליהן?
    תודה רבה!
    פ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• DNA עוברי מדם האם-למי שאינה בסיכון? - תגובה

פרופ' אנטוני לודר
    09/12/2012

לא ידוע לי שבארץ בדיקת DNA עוברית הינה זמינה מסחרית. עד כמה שאני יודע הבדיקה הינה זמינה כעת לצורך קביעת מגדר העובר. איני יודע אם היא זמינה לקביעת תסמונת דאון. על כל פנים כעת היו מאשרים עם מי שפיר. אני מציע להתקשר למכון הגנטי בשניידר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו