טיי זקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיי זקס
    נועה
    13/12/2012

שלום
    אני ממוצא רוסי ובעלי ממוצא עיראקי, יש לנו בת בת 3 וחצי חודשים. בתחילת ההריון עשיתי בדיקות גנטיות והתברר כי אני נשאית של טייזקס, בעלי עשה גם בדיקה והוא לא נשא
    (לא עשינו באותו מקום). בתי נולדה עם כתם אדום בלבן של העין (למעלה) וקראתי שזה סימן לטיי זקס, האם זה נכון? יש לי ממה לחשוש למרות שנמצא שבעלי לא נשא? יש לנו תור לרופא עיניים בעוד חודש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיי זקס

הוספת תגובה

• טיי זקס - תגובה

פרופ' אנטוני לודר
    13/12/2012

לא נשמע קשור לטיי סקס. מומלץ בדיקת רופא ילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

נועה
    13/12/2012

תודה על התשובה, היינו אצל רופא ילדים והפנה לרופא עיניים. האם יכול להיות ילד חולה כשרק אחד מהבני זוג נשא? האם יש סבירות לתוצאה שגויה של בעלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

פרופ' אנטוני לודר
    16/12/2012

טיי סקס הינו רצסיבית - 2 ההורים צריכים להוריש מוטציה. לגבי הבעל, בדיקות גנטיות מאד מדויקות - השאלה אם עשו הבדיקה הנכונה? יש להתיעץ פרטני עם גנטיקאי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו