מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת ציפ גנטיחנה27/12/2012
בני עם פיגור שכלי קשה ,אפילפסיה ועוד במסגרת בירור גנטי באופן פרטי בדיקת CGH
אובחן בתסמונת MECP2 Duplication Syndrome
מה ידוע על תסמונת זו בארץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת ציפ גנטי - תגובה
פרופ' אנטוני לודר30/12/2012לא ברור לי מדוע הבירור נעשה פרטי כי מהות בירור הינו יעוץ גנטי ורפואי שניתן בעקבות הבירור. לדעתי אחריות המבצע לתת לך את השרות הזה. בכל מקרה מומלץ לפנות דחוף ליעוץ גנטי פרטני.התסמונת נגרמת על ידי 2 עותקים של הגן (שנמצא בכרומוזום X) וכמעט בלעדי קורה בזכר. מוטציות בגן זה אחראיות בתסמונת Rett שקוראת כמעט בלעדי בבנות. אין לי מידע אודות מספרים מדויקים בארץ אבל שכפול הגן הינו תסמונת נדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד שאלה ברשותך
חנה31/12/2012מאחר ולאחר גילוי ממצא גנטי זה בילד נבדקתי אני האמא ואני נשאית.....
יש לי עוד שתי בנות (ב"ה בריאות) האם הסבירות שגם הן נשאיות של גן זה בגלל
שאני האמא נשאית?? מה הסיכונים שלהן ללדת ילד עם בעיה כזו חלילה.
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד שאלה ברשותך - תגובה
פרופ' אנטוני לודר31/12/2012בהנחה שיש לך שכפול בכרומוזום X אחד בלבד, הסיכון להוריש לכל בת הינו 50%. הסיכוי שבתיך תורשנה הלה תלוי אם הם נשאיות אם לאו. אם כן, הבת כמוך. אם לא אין סיכון להוריש הלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)