מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רטינובלסטומה בגיל 4קובי10/06/2013
שלום רב.לפני 25 שנה חליתי ברטינובלסטומה חד עינית.ללא מעורבות של עצב הראיה עברתי עקירה של העין וסידרת כימותרפיה של 6 חודשים.נאמר להורי שהמחלה שלי ספורדית וכי בבדיקה שנעשתה נמצא כי איננה תורשתית.מאז ועד היום אני נהנה מבריאות טובה ללא בעיות מיוחדות ונמצא במעקב אחת לשנה.בזמן האחרון קראתי הרבה חומר באינטרנט על המחלה ואני בחרדה שמא המחלה שלי גם היא תורשתית למרות מה שנאמר להורי לפני שנים ושאני אולי בסיכון לגידולים נוספים בעתיד..אני ממש לא רוצה לעבור בדיקות גנטיות מלחיצות אבל חשוב לי לשמוע ממכם האם זה נשמע הגיוני שבאמת בדקו את נושא הגנטיקה כמו שנאמר לי למרות שזה היה לפני כל כך הרבה שנים..והאם אני יכול להמשיך את חיי בלי תוספת החרדה הזאת..אני אודה לכם על כל תשובה שתרגיע אותי כי אני לא צריך לספר לכם שגם ככה לא היה לי קל כל השנים להתמודד עם תותבת וכל מה שקשור לזה..תודה מקרב לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רטינובלסטומה בגיל 4 - תגובה
פרופ' אנטוני לודר11/06/2013השאלה לגיטימית. רוב המקרים של המחלה חד צדדית אינן עוברות בתורשה, אבל במיעוט קטן כן. בד"כ כשיש בסיס גנטי ישנם גם בעיות אחרות כולל תסמנים של תסמונת. קרוב לוודאי עשו בדיקת קריוטיפ לפני 25 שנים שהיה תקין. מהתיאור של המקרה לא נשמע שיש סיכון גדול שמדובר בבסיס גנטי אמנם את צודקת שקיימות היום דרכי בדיקה מתוחכמות ובעלות רזולוציה גבוהה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)