איקס שביר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איקס שביר
    רונה
    23/06/2013

אני בשבוע 19+6 עם בן
    בתוצאות בדיקה גנטית שקיבלתי לפני מספר ימים התוצאה הייתה
    "נמצאו אצלך על כרומוזום האיקס האחד שתי אוכלוסיות אללים- אחת של 55 חזרות CGG והשנייה 70 חזרות CGG. על כרומוזום הX השני נמצאו 30 חזרות CGG"
    קבעתי תור ליעוץ גנטי בעוד מספר ימים
    בינתיים אפשר להסביר את המשמעות של 2 אוכלוסיות אללים 55 ו-70? האם זה מגדיל או מקטין את הסיכוי להוריש את המחלה לבני?
    מה הסיכויים שעם כמות כזאת של חזרות יהיה מספר החזרות אצל העובר גדול מ-200?

אני בלחץ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איקס שביר

הוספת תגובה

• איקס שביר - תגובה

פרופ' אנטוני לודר
    24/06/2013

מספר חזרות בין 55-200 נקרא פרה-מוטציה. זה מצב לא יציב ועלול לגדול למוטציה מלאה בביצית או עובר. התוצאה שקיבלת מעידה על 2 אוכלוסיות תאים - מעין פסיפס גנטי. טוב שתקבלי יועץ פרטני על מנת לקבל הדרכה כיצד לפעול בעתי למען בריאותך ובריאות ילדיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה קרטית עבורי

שני
    30/04/2014

בבדיקות הגנטיות לאיקס שביר. יצא לי אלל 31 ואלל 54. מה זה אומר? נאמר לי בטופס התוצאות שאיני נשאית אך לאחרונה עלה החשד לקיום התסמונת אצל בני. לקחו לו היום דם וממתינים לתוצאות. מה הסיכוי שבאמת יש לו את התסמונת? (אחותי נשאית)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו