בדיקה גנטית לגיולי מחלות אצלאדםבוגר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה גנטית לגיולי מחלות אצלאדםבוגר
    oren
    17/08/2013

שלום רב ותודה מראש על העזרה,אני צריך בבקשה את עזרתכם ועצתכם מה לעשות.
    אני בן 32 הסובל כבר הרבה שנים מכל מיני רגישויות משונות בגוף,רגישות בעור,עיניים,קיבה,מפרקים,דברים אורולוגים,גרון. במהלך השנים עשיתי אין סוף בדיקות לכבר דבר והייתי אצל הרופאים הכי מומחים בארץ בכל תחום אבל בם לא מוצאים כלום,וגם כשמוצאים משהו קטן,הגוף שלי מגיב לדבר הזה פי כמה פעמיים יותר גרוע מאשר בן אדם בריא אמור להגיב.
    חלק מהבעיה בגוף שלי הוא גם כשהוא חווה איזו טראומה הוא לא מחלים ממנה ונשאר מצולק, כמו למשל בגיל 25 חטפתי פרזיטים בכלל אוכל מקוקל ועד היום אחרי 7 שנים מאז המקרה הקיבה שלי רגישה ובבדיקות לא מופיעה כלום, או איזה פעם דברתי הרבה ונהייתי צרוד ועד היום אחרי כמה שנים מיתרי קול שלי עדיין מאוד רגישים,וזה הכל התחיל כשהגוף שלי חווה טראומה מסויימת הבעיות זה לא שהן צצו ככה ביום בהיר אחד.

אני אוכל טוב מאוד,ישן טוב ואפילו שותה תוספי תזונה שמשלימים את החסרים התזונתיים במידה שיש, אין לי איידס או משהו כזה שמדכא את מערכת החיסונית. אני פשוט רוצה לשלול את האופצייה הזו שיש לי פגם גנטי שגורם לכל הבלאגן הזה הגוף שלי.

תאמרו לי בבקשה....לאו אני צריך לפנות כדי שיעשו לי בדיקה גנטית לגיולי פגמים גנטים אצלי במידה שיש כאלה? בבדיקה הזו גם בודקים איך מערכת החיסונית שלי,או שזו כבר בדיקה אחרת?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקה גנטית לגיולי מחלות אצלאדםבוגר - תגובה

פרופ' אנטוני לודר
    18/08/2013

גילוי פגם גנטי חייב להיעשות בהתהאמה עם תמונה קלינית שמציע פגם גנטי. אין אפשרות לסקור באופן כללי חומר הגנטי ובלי שיש שאלה מכוונת מראש, כי בחומר הגנטי ישנם שינויים רבים אצל כולם, רובם ללא משמעות רפואית. אני מציע לגשת לרופא המטפל בכדי לקבל ממנו יעוץ מכוון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו