אינברסיה - לדר' לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינברסיה - לדר' לב
    טל
    10/05/2008

אני נמצאת בשבוע ה - 23 להריוני השלישי. בבדיקת מי שפיר שנעשתה מתוך בחירה (אינני בקבוצת סיכון והחלבון העוברי יצא תקין לחלוטין) נמצאה אינברסיה בכרומוזום 3. בעלי ואני הופננו לבדיקת קריוטיפ ואנו ממתינים בחרדה גדולה לתוצאותיה.
    בהנחה שמדובר בתסריט האופטימי יותר, דהיינו שאחד מאיתנו נושא את אותה אינברסיה - מה זה אומר? האם אפשר להמשיך את ההריון בשקט? האם משמעות הדבר היא שהסיכון למום בעובר נמוך? האם ניתן לדעת על אילו אחוזים של סיכון מדובר?
    האם ניתן איכשהו לדעת על סוג המום האפשרי?
    אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינברסיה - לדר' לב

הוספת תגובה

• אינברסיה

ד''ר דורית לב
    11/05/2008

אם תמצא אינברסיה אצל אחד מכם הרי שהסכון לבעיה בעובר נמוך ביותר ואפשר להמשיך את ההריון בשקט.האם ידוע לכם הקריוטיפ המדויק?
    דר' דורית לב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינברסיה - המשך

טל
    11/05/2008

אני לא מבינה כל כך למה כוונתך בקריטויפ מדוייק אז אצטט לך את ממצאי הדיקור:
    "בבדיקת תאי מי השפיר נמצא קריוטיפ זכרי בו נצפה רהארגון בכרומוזום 3 קרוב לודאי אינברסיה
    46, XY
    INV.3 (q22:q25.1)
    מקוה שזה מקדם משהו...
    אשמח אם תספרי לי משהו חדש...
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו