מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטת התריסזוקי21/05/2008
אני בת 48 . עד היום לא היו לי בעיות בריאות מיוחדות פרט לזה ,שבשנה האחרונה יש לי גלי חום ומחזור מתחיל להתנדנד.
בבדיקות דם שגרתיות התגלה TSH-6.96 הנורמה=0.35-4.94
T3 TOTAL=1.5
FT4=12.2 ,ABS=1818 (הנורמה-0-40 )
ANTI TPO ABS-17.6 ( נורמה=0.0-35)
THYRO ( נורמה=0.0-55 )
CHLESTEROL=262
HDL CHOLESTEROL=72.6
LDL CHOLESTEROL=174.7
T לציין שזו פעם ראשונה שיצאו לי תוצאות חריגות כאלה לגבי בלוטת התריס .עדיין לא קבלתי טיפול נשלחתי לאולטרסאונד של הבלוטת התריס ואלו התוצאות-אונה ימניתבגודל 5.1*1.7*1.7 ס"מ בעלת מרקם גרגרי והיפואקוגני מהרגיל,ללא גושים מוגדרים.
אונה שמאלית בגודל 1.7*1.5*4.5* ס"מ. בעלת מרקם גרגרי ללא גושים מוגדרים.
איסטמוס=בעובי תקין.
בלוטת רוק-תת ליסטיות תקינות
בלוטות לימפה-לא הודגמו בלוטות מוגדלות בצוואר.
בבקשה ,האם יש אפשרות להסביר לי את התוצאות ואת המשמעות גם של תוצאות בדיקות הדם וגם האוטרסאונד, ומה יהיה בהמשך? האם ינתן לי טיפול או יש צורך בהמשך בדיקות של הבלוטה .?התור לאנדוקרינולוג רחוק קצת ורציתי בינתיים הכוונה, ייעוץ .הרבה תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת התריס
ד''ר דורית לב21/05/2008כדאי לפנות לאנדוקרינולוג להסבר
דר' דורית לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)