מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סחרחורת ונפילהשני15/06/2008
שלום , אני בחורה בת 17 , בריאה בדר'כ ( לפני קצת פחות משנה היה לי אירוע אפילפטי יחיד שלא חזר על עצמו,והכל בסדר )
לא ידעתי כ'כ לאיזה פורום להפנות את השאלה אז הגעתי לכאן .
ביום שישי בערב עזרתי לאחות של חבר שלי במטבח ,
הכל היה בסדר פתאום הייתה לי בחילה,והזעתי קצת בפנים
אז אמרתי שאני אלך לשטוף פנים וזה בטח יעבור לי
שהתחלתי ללכת לכיוון האמבטיה הייתה לי סחרחורת ממש חזקה
ובלי לשים לב נפלתי ,אם אחותו לא הייתה צועקת "מי נפל " ,
לא הייתי יודעת שנפלתי,הייתי ממש מבולבלת,קיבלתי מכה קטנה במצח מהקיר
וכניראה שנפלתי ממש חזק על הישבן אז כואב לי ,
אני רוצה לציין שלא אכלתי טוב באותו יום וגם לא שתיתי הרבה
בזמן האחרון אני מרגישה עייפות תמידית , אני כל הזמן עייפה למרות שאני לא ממש פעילה פיזית
אני טיפוס שלא ישן הרבה , ובזמן האחרון אני נרדמת המון,חשבתי שאולי זה קשור ליום שישי ?!
זה אף פעם לא קרה לי ,
ממש נלחצתי מזה..יכול ליהיות שהתייבשתי ? צריך לעשות בדיקת דם .?
אני רוצה לציין שרק חצי שעה לפני זה אכלתי ארטיק,
ככה שלא נראה לי שירד לי הסוכר ..
תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים ?
שני19/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבוד הכרה
פרופ' טלי שגיא20/06/2008יש אבחנה מבדלת בין פרכוס להתעלפות. עליך לפנות לברור בהקדם לרופא המשפחה שיפנה אותך לבדיקות המתאימות כולל EEG ובדיקת קרדיולוג.
בברכה
פרופ שגיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אני פרסונל
שני20/06/2008בהדסה עין כרם יש מקום לגשת למיון ?
כבר שבוע עבר מאז והכאבי ראש והחולשה לא עוזבים אותי,
לא הלכתי עד עכשיו בגלל שאני מתחת לגיל 18 ולהורים לא היה כ'כ זמן,
אבל אני מאמינה שהשבוע אני אלך ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)