נוירופתיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוירופתיה
    אלון
    15/06/2008

שלום רב,

לפני כשמונה שנים הופיעו לי כאבים עזים בסוליות של כפות רגליי. הכאב הוא רק כתוצאה מלחץ, ז"א כאשר אני עומד או אפילו שם גרב אני מרגיש לחץ עצום על סוליות כפות רגליי והכאב לאחר כמה דקות הופך לתחושת שריפה (הסוליות גם נהיות חמות מאוד).
    לאחר שהייתי אצל רופאים רבים, לפני כשלוש שנים אובחנתי בעקבות ביופסיה כסובל מ
    Small fiber neuropathy

למדתי לחיות עם המצב, והתאמתי את חיי לחיי ישיבה מרובה. בעקבות דיאטה חריפה וכושר (רכיבה על אופניים) שעשיתי לפני כשלושה חודשים, לפני כחודש וחצי הנוירופתיה החריפה, ועלתה לי גם לאזור הישבן והרגליים. ז"א, שכעת כל מגע בישבן גורם לי לתחושת כאב ושריפה.

אינני יודע מה לעשות ואני אובד עצות. אני מצוי בכאב מתמיד.

שמעתי על מחלות גנטיות כגון
    HNPP
    ושאלתי היא,
    האם ניתן לבדוק האם יש לי מחלה גנטית כלשהי שאחראית למצבי? כי האתיולוגיה למצבי לא ברורה.

איך ואיפה אני יכול לעשות כאלה בדיקות גנטיות ואיזה בדיקות אני צריך לעשות?

תודה רבה!

אלון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוירופתיה

הוספת תגובה

• נוירופתיה

ד''ר דורית לב
    19/06/2008

לגבי מחלות גנטיות העשויות לגרום לסימפטומים דומים מומלץ לפנות ליעוץ גנטי מסודר
    דר' דורית לב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיוון כללי?

אלון
    19/06/2008

למי לבקש הפנייה מרופא המשפחה? אני בקופ"ח כללית (גם פרטי אני כמובן מוכן ללכת).
    אני מפחד לבקש ממנו הפנייה ולהגיע ליועץ גנטי לטרום לידה, ולא למישהו שיבין ויכיר את נושא המחלה שלי.

למי לנסות להגיע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוירופתיה של סיבים קטנים

פרופ' טלי שגיא
    20/06/2008

לא נראה שמדובר במחלה גנטית. יש אפשרות להקל עליך בתרופות. אנא פנה לנוירולוג המתמחה במחלות נוירומוסקולריות. דר רון דבי מבית חולים וולפסון מומחה למחלה זו.
    בברכה
    פרופ שגיא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה (מבלי להיות נודניק)..

אלון
    21/06/2008

עוד שאלה קטנה (מבלי להיות נודניק)...

הלוואי והיה לי את הביטחון שזה לא גנטי.... משום מה אני כל הזמן חושש שאני אעביר את זה לילדים שלי. מדוע את חושבת שלא, שזה לא גנטי? אני אשמח לכל סיבה, גם אם קלושה, כדי שפחד נוראי זה יעזוב אותי.

תודה רבה!

(אין לי מה ללכת בכלל בכיוון של חיפוש גורם גנטי? אולי מה שיש לי זה בכלל לא נוירופתיה אלא משהו אחר?)

אני מבטיח שזו שאלה אחרונה ואני באמת לא מתכוון להעיק...)

תודה רבה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו