בדיקות גנטיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות גנטיות
    טל
    03/11/2008

שלום, אני נשאית של CF ושל דיסאוטונומיה משפחתית. בהנחה שבן זוגי לא. האם אני זקוקה ליעוץ גנטי לפני הריון? האם יש בדיקות מיוחדות שעלי לעבור בהריון בגלל שאני נשאית? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות גנטיות

הוספת תגובה

• נשאות למחלות גנטיות

ד''ר גאונה אלטרסקו
    03/11/2008

בהנחה שבן זוגך לא נשא לCF ודיסאוטונומיה הסיכון ללדת ילד חולה באחד מהמחלות הללו הוא קטן מאוד אך לא 0. זה בגלל שבתי המחלות שאת מדברת בודקים רק מוטציות נקודתיות שכיכות באשכנזים ולא ריצוף של כל הגנים . בגלל שהסיכון מאוד קטן ללדת ילד חולה רוב הזוגות עוצרות הבירור ששלב הזה אך מומלץ מאוד לשמוע יעוץ גנטי מפורת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

טל
    03/11/2008

תודה. לא המליצו לי על יעוץ גנטי אבל התכוונתי לקבוע תור בכל מקרה. רציתי לדעת מה קורה בזמן ההריון, האם יש בדיקות מיוחדות שעלי לעבור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו