מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקה מטבולית לחומצות אורגניותחגית25/11/2008
שלום רב, בני נולד לפני חודשיים וחצי, הוא אובחן היפוטוני בצוואר וחולשה בחגורת הכתפיים, הוא כרגע במעקב במכון להתפתחות הילד, מבצעים המון בדיקות כדי לאתר את הסיבה. לא ידוע לנו על היפןטוניה במשפחה. בבדיקה מטבולית חוזרת שנעשתה לחומצות אורגניות(ע"י שתן) התוצאה יצאה גבולית,(גם בבדיקה הקודמת בהיותו בין שבועיים התוצאה הייתה גבולית). אנני מבינה מה בדיקה זו אמורה לבדוק ? האם יש טיפול לבעייה מטבולית? תודה רבה אם מודאגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה מובולית
ד''ר גאונה אלטרסקו25/11/2008שלוםך
אין בעיה מטבולית אחד יש מגבן רחב של מחלות מטבוליות חלק שניתן לטפל וחלק לא. קןדם כל התוצאה את אומרת "גבולית" בדרך כלל זה לא משמעותי,לפעמים צריך לחזור על זה מספר פעמים
הית אצל גנטיקאי? עשיתם בדיקת SMA (זה בדיקת נשאות של בדיקות סקר שממליצים בהריון?) להיפוטוניה יש הרבה מאוד סיבות וחוץ מהתפתחות הילד חשוב מאוד להגיע לגנטיקאי. גם לא לשכח שיכול להיות שזה יעבור ואין לזה משמעות אבל זה אחרי ששוללים מחלות שיכולות לגרום להיפוטוניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע יש היפוטוניה?
חגית30/11/2008תודה על התגובה המהירה, במהלך ההריון לא ביצעתי בדיקות גנטיות. זהו ילדנו החמישי, בעבר היינו בייעוץ גנטי , עשינו בדיקות רגילות להריון אבל לא בדיקות גנטיות- לא היה צורך מסויים , עשינו בדיקות שהמליצו לנו. בסוף דצמבר יש לנו בדיקת MRI -ונראה מה בהמשך. לא ברור מדוע יש היפוטוניה- תנועות עובר היו תקינות בהריון, כמות מי שפיר הייתה תקינה, והוא נולד בניתוח קיסרי בשבוע 37 במשקל 2465. (הוא נולד קטן- כל הערכות המשקל היו תמיד שבועיים שלוש פחות) יתכן שהוא נולד שבוע 35-34. אז מדוע יש היפוטוניה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

