יעוץ גנטי טרום לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ גנטי טרום לידה
    טלי
    18/12/2008

בוקר טוב, יש לי ילד מקסים בן 4 חודשים - יש לו הפרעת יתר של פלנאלין- לא אובחן כ P.K.U ללא דיאטה. אני יודעת ששני ההורים צריכים להיות נשאים על מנת שיעבור לילד, השאלה שלי היא : האם יתכן כי אני ובעלי נשאים גם כשהילד מאובחן ברמה של הפרעה ולא כמחלה? עבור ההריון הבא האם נצטרך לבצע רק בדיקות גנטיות על מנת לבדוק לעומק את נושא הנשאות שלנו? ודבר נוסף ואחרון- בבדיקה שאני בצעתי הרמה שלי נמצאה תקינה האם יתכן שהרמות שלי ושל בעלי תקינות אך אנו נשאים? אודה לך באם תוכלי להתייחס לשאלותי תודה והמשך יום נפלא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ גנטי טרום לידה

הוספת תגובה

• דילגתם עלי

סב
    19/12/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ גנטי טרום לידה

ד''ר גאונה אלטרסקו
    24/12/2008

שלום
    יתכן שאתם נשאים גם אם הילד לא אובחן עם PKU
    PKU נפוץ במיוחד בתימנים
    ניתן לעשות בדיקה גנטית ולבדוק אם אתם נשאים או לא. זה חשוב להריונות הבאים וזה הרבה יותר מדויק מרמה בדם. אני מצעה לפנות למכון גנטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו