גן קונקסין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גן קונקסין
    אורית
    23/12/2008

שלום ד"ר בת 42, הריון שני, שבוע 23. היום התברר לי שאני נשאית של גן הקונקסין ובאופן טבעי אני מתחילה להיכנס ללחץ. כמובן שבעלי יבצע את הבדיקה בהקדם אך עד שנקבל תשובה יעברו מספר שבועות. אני מחפשת מספר מילות הרגעה... האם העובדה שיש לנו כבר ילד, תודה לאל, ללא בעיות שמיעה יכולה להיות סימן אופטימי שבעלי לא נשא?? אם, חלילה, גם הוא נשא של הגן - מה הסיכויים שהעובר יקבל את הגן הזה? האם מישהו יכול קצת להרגיע אותי??? תודה מראש. אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גן קונקסין

הוספת תגובה

• גן קונקסין

ד''ר גאונה אלטרסקו
    24/12/2008

שלום
    קודם כל לא להכנס ללחץ
    רוב הסיכוים שבעלך לא נשא.
    הסיכון לילד שלא שומע אם שניהם נשאים הוא 25% לכל הריון כך שיכולים להיות לך גם 4 ו5 ילדים בראים וזהלא אומר כלום.
    בצד השני קודם כל כמו שאמרתי רוב הסיכוים שבעלך לא נשא וגם הילדים האלה הם אינטליגנטים ומתפתחים תקין. הרבה אנשים בחלל לא עושים את הבדיקה של קונקסין לפני הריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך המרגיעה. חג שמח.

אורית
    25/12/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו