איזה בדיקות גנטיות חדשות נוספו..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה בדיקות גנטיות חדשות נוספו..
    isi
    11/01/2009

שלום! לפני 4.5 שנים נכנסתי להריון ראשון, וע"פ המלצת הרופא שלי עשינו רשימה של בדיקות גנטיות. מאז, עברתי קופ"ח ואין באפשרותי לקבל את רשימת הבדיקות מאז... ברצוני לדעת איזה בדיקות חדשות נוספו מאז על מנת לא לחזור ולעשות את כולן מחדש. אני ממוצא עירקי משני הצדדים, בת 41 ובעלי, אם זכור לי נכון, פולני מצד האב, ומצד האם 3/4 פולני ו- 1/4 מרוקאי. בן 38

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איזה בדיקות גנטיות חדשות נוספו.

ד''ר גאונה אלטרסקו
    11/01/2009

שלום
    אני לא יודעת איזה בדיקות עשית אבל מה שאת צריכה לעשות זה X שביר ציסטיק פיברוסיס וSMA
    .הבדיקה אחרונה קיימת מזה שנה
    ניתן לעשות גם בדיקה לחירשות בשם קונקסין
    בגיל 41 את זכאית משרד הבריאות לבצע מי שפיר בהריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! cf ו-xשביר ביצענו, אני זוכרת

isi
    11/01/2009

את שמן (: עשינו עוד כמה וכמה בדיקות, אך לא sma האם נוספו עוד בדיקות חדשות מ4 שנים אחרונות, מלבדה? מה הסיכון אחוזית של חרשות והאם הגיל והמוצא מגדילים אותו? מי שפיר עשיתי גם בהריון קודם, האם ממליצה על בדיקות נוספות, (גם אם אינן בסל )? ושוב תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו