מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבדנה14/01/2009
אני בת 29 ברקע לופוס בבדיקות מעבדה נמצאו ana+ ו dna חיובי שקיעה גבוההלפני כחודש ימים הופיעו כאבים בלסת הקושי בפתיחת הפה, וכאבים עזים לאורך כל עמ"ש וכאבי ראש עקב הכאבים הופניתי לmri ראש נמצא כתקין פרט לאנגיומה בצרבלום השמאלי, הופניתי לנירוכירוג,. כמו כן גם ביצעתי emg עקב נימול באצבעות כף רגל שמאל ונמצא נויפתיה מקומית . רק לכאבים בעמ"ש אין עדיין פיתרון, אני מאוד חוששת מניוון שרירים , איך אדע לברר זאת , האם אני צריכה לבצע בדיקה גנטית sma , ? אם לא אז מה אני ממש סובלת ,. הכאבים אינם קשורים למחלת הלופוס נשללה על ידי הרמוטולוג.כעת ללא ארטיטיס. אשמח לתשובתך ותודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניוון שרירים
ד''ר גאונה אלטרסקו15/01/2009שלום
לא נראה לי שמדובר בSMA שזו מחלה חמורה מאוד שמתחילה בילדות. כדאי ללכת לרפוא ניורולוג ולראות אם יש לך איזה שהוא סימנים של ניוון שרירים. יש הרבה מאוד מחלות גנטיות של ניוון שרירים למה לבדוק SMA? אם הרופא ניורולוג אומר שהבדיקה תקינה אין לך מה לדאוג מSMA* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)