IVEMARK

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• IVEMARK
    מ
    15/01/2009

שלום, אני נמצא בהריון בשבוע ה-10 בעבר עברתי 2 הפסקות הריון יזומות הראשונה בעקבות DANDY WALKER השניה בעקבות SITUS INVERSUS ב-2 המקרים הבעיות התגלו בסקירה המוקדמת היועץ הגנטי אליו ניגשתי מתאר את הקשר בין המקרים כ-IVEMARK בכל המאמרים שמצאתי באינטרנט התופעה לא מתארת קשר להפלה הראשונה אלא לבעיות במערכות הדם הלב והטחול מה המשמעות של IVEMARK? והאם יש קשר בין המקרים? מה הסיכוי שהמקרה יחזור על עצמו? חשוב לי לציין כי בין ההפלות ילדתי בת בריאה לחלוטין (בת 3.5) וכי אין לנו במשפחה מחלות שנובעות מבעיה גנטית (לבעלי ולי) תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IVEMARK

הוספת תגובה

• ivemark

ד''ר גאונה אלטרסקו
    15/01/2009

שלום
    בעצם מה שמתאים מבחינת הסיפור של ההריונות היא תסמונת שתוארה ע"י ivemark שנקרת renal
    hepatic pancreatic dysplasia with Dandy wakerב תסמונת הזו שני בני הזוג נשאים אם סיכון של 25% בכל הריון לילד חולה. יש בדיקה שניתנת לעשות אך רק בחו"ל תמורת תשלום לבדוק אם אתם נשאים . אני ממליצה להמשיך בירור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• IVEMARK

מ
    15/01/2009

איך אפשר לקבל פרטים נוספים לצורך ביצוע הבדיקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו