זומרה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זומרה בהריון
    שרית
    27/01/2009

שלום רב, בחודש שעבר נכנסתי להריון. בין לבין, מבלי שידעתי כי אני בהריון, לקחתי תרופת זומרה לטיפול בבעיית "פיברוס דיספלזיה" ממנה אני סובלת. הבנתי כי הדבר מסוכן לעובר. האמנם? פניתי לייעוץ טרטולוגי בירושלים, הם אמורים לחזור אלי עם תשובות. רופאת הנשים שלי הפנתה אותי לייעוץ גנטי של הקופה, והרופאה שמטפלת בי ב"פיברוס דיספלאזיה" המליצה להפסיק את ההריון. אני מאוד מבולבלת ולא יודעת איך להמשיך מפה... האם נתקלתם בדבר דומה בעבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זומרה בהריון

הוספת תגובה

• זומרה בהריון

ד''ר גאונה אלטרסקו
    28/01/2009

שלום
    לגבי זומרה בהריון הדבר היחיד שאני יכולה להגיד לך שאכן כתוב שלא לקחת התרופה בזמן הריון שהתרופה יכולה לגרום למומים בעובר. אני חושבת שכדי מאוד לחקות לתשובה של טרטולוגיה מהדסה. הם היחידים שממש יכולים לספק מידע טובה לגבי הסיכונים של תרופות בהריון. לפי התשובה שלהם ואם יש עוד שאלות אני אשמח לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך!!!

שרית
    28/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו