בתי בת 17

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתי בת 17
    לי
    02/02/2009

שלום רב לבתי יש בעיה באצבעות בידים בקור חלקן מהאצבעות יש נפיחות וחלקן אין והידים שלה ממש קרות קרח כל הזמן ניגשתי לרופא אורטופד נתן לי לעשות בדיקות דם קיבלתי תשובות ויצא ALKP-Alkaline Phosphatase -137.5 Lymphocytes % -46.2 AlkP. Liver-9.4 AlkP. Bone-60.9 AlkP. Liver (Fast)-3.1 AlkP. Intestine-26.6 AlkP. Liver-12.9 AlkP. Bone-83.7 AlkP. Liver (Fast)-4.3 GGT-11 הודעות לבדיקת AlkP. Placental מתאריך 25/01/2009 AlkP Placental בנוסף רופא נתן לבתי לעשות מיפוי עצמות שאלתי מה אתם חושבים על הבדיקות דם? והאם יש לה משהו חשוד ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתי בת 17

הוספת תגובה

• בתי בת 17

ד''ר גאונה אלטרסקו
    03/02/2009

שלום
    אני מצתערת אבל אין שום קשר של הבדיקות דם שאת כותבת לי לגנטיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר גאונה אלטרסקו
    03/02/2009

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=84 id=link]אורתופדיה[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו