חלבון עוברי דחוף:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלבון עוברי דחוף:
    עירית
    25/02/2009

שלום רב!!! אני נמצאת בהריון שני בשבוע 21 תודה לאל. עברתי בדיקה לחלבון עוברי ואלה התוצאות: שלום רב !! אני בהריון השני בשבוע 20 תודה לאל. עברתי בדיקה לחלבון עוברי ולהלן התוצאות: ת.וסת אחרונה: 27/9/2008 ת.בדיקת US :22/1/2009 גיל הריון לפי ו.א: 17.4 גיל ההריון לפי US 17.5 וסת סדירה כן גיל הריון 17.4 מספר עוברים 1 משקל 54 AFP: 1.11 ריכוז 39.80 NG/ML HCG:3.14 ריכוז 54.70 IU/ML ישנה כוכבית ליד התוצאה שמראה שהתוצאה גבוהה הנורמה צריכה להיות (0.20-3.00MOM ) UE3:1.18 ריכוז 5.86 NMOL/L הסיכון ללידת תינוק עם תסמונת דאון במועד הלידה בשילוב גיל ובדיקות 1:821 הסיכון ללידת תינוק עם תסמונת דאון לפי גיל בלבד 1:986 אני נוראה לחוצה ודואגת מה מראה על התוצאה הגבוהה ומה זה אומר?? אודה לתשובה בהקדם!! תודה וערב טוב!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלבון עוברי דחוף:

הוספת תגובה

• חלבון עוברי דחוף

ד''ר גאונה אלטרסקו
    26/02/2009

שלום
    ס"כ הסיכון לתסמונת דאון לפי חלבון עוברי הוא יותר נמוך מהגבול שמומלץ לבצע מי שפיר שזה 1:380. הHCG קצת גבוע יכול להעיד על בעיות בשלייה ומומלץ לעשות מעקב גדילה וזרימות דם של השלייה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו