מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלבון עוברי דחוף:עירית25/02/2009
שלום רב!!! אני נמצאת בהריון שני בשבוע 21 תודה לאל. עברתי בדיקה לחלבון עוברי ואלה התוצאות: שלום רב !! אני בהריון השני בשבוע 20 תודה לאל. עברתי בדיקה לחלבון עוברי ולהלן התוצאות: ת.וסת אחרונה: 27/9/2008 ת.בדיקת US :22/1/2009 גיל הריון לפי ו.א: 17.4 גיל ההריון לפי US 17.5 וסת סדירה כן גיל הריון 17.4 מספר עוברים 1 משקל 54 AFP: 1.11 ריכוז 39.80 NG/ML HCG:3.14 ריכוז 54.70 IU/ML ישנה כוכבית ליד התוצאה שמראה שהתוצאה גבוהה הנורמה צריכה להיות (0.20-3.00MOM ) UE3:1.18 ריכוז 5.86 NMOL/L הסיכון ללידת תינוק עם תסמונת דאון במועד הלידה בשילוב גיל ובדיקות 1:821 הסיכון ללידת תינוק עם תסמונת דאון לפי גיל בלבד 1:986 אני נוראה לחוצה ודואגת מה מראה על התוצאה הגבוהה ומה זה אומר?? אודה לתשובה בהקדם!! תודה וערב טוב!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון עוברי דחוף
ד''ר גאונה אלטרסקו26/02/2009שלום
ס"כ הסיכון לתסמונת דאון לפי חלבון עוברי הוא יותר נמוך מהגבול שמומלץ לבצע מי שפיר שזה 1:380. הHCG קצת גבוע יכול להעיד על בעיות בשלייה ומומלץ לעשות מעקב גדילה וזרימות דם של השלייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)