מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טלסמיה - האם היא מחלה גנטית?isi12/03/2009
לפני 4.5 שנים עשיתי בדיקות גנטיות לפני הריון, אך אין לי את תוצאות הבדיקות. כיום, אני שוב בהריון. הומלץ לנו לעבור שוב CF וכמו כן שתי בדיקות שלא היו נהוגות לפני 4 שנים - SMA וחירשות ע"ש קונקסין. כשבעלי הלך לעשות את הבדיקות אמרו לו שחשוב לוודא כי עשיתי גם בדיקה לטלסמיה אני ממוצא עירקי ובעלי אשכנזי פולני מעורב בבולגריה מרוקו ומצרים. מאחר ואני כבר בשבוע 14 אני חוששת שמאוחר מדי לעשות את הבדיקה הנוספת, ולכן ברצוני לשאול: האם טלסמיה היא מחלה שהבדיקה עבורה היא חדשה יותר מארבע וחצי שנים? האם מדובר בבדיקה גנטית או בדיקת דם שיגרתית? האם זו מחלה המצדיקה הפסקת הריון? תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלסמיה
ד''ר גאונה אלטרסקו23/03/2009שלסמיה היא בדיקה גנטית שבני זוג צריכים להיות נשאים עם סיכון של 25% לעובר חולה בכל הריון. הבדיקה היתה קיימת גם לפני 4 שנים. בשלב השארון מדובר בספירת דם. אם היא תקינה זה מסתיים בזה. טלסמיה יכולה להיות מחלה חמורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)