מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשה אני לא מצליחה לתפקד !ויקי27/03/2009
שלום ..עשיתי בדיקת חלבון עוברי ה papa a יצא תקין והבדיקה השניה גם תקין hcgיצא 3.00 הבנתי שהנורמל זה 2.99 למטה כתוב שאיין סיכון יתר לתסמונת דאון .. כתוב :לפי הגיל והבדיקות 1:700 לפי הגיל בלבד 1:200 השקיפות תקינה 1.3 בסקירה מוקדמת אגן כליה צד ימין 2.8 הרופא אמר שזה קצת רחב כשההיתי ביעוץ הוא אמר לי שזה בגבול התקין זה תקין .. רק שצריך לעקוב מה זה סימן איטגררטד 1:800 ?מה זה אומר זה מה שאמרו לי ביעוץ . השאלה שלי כתוב סיבוכים כמו האטה בגדלה היפרדות שיליה רעלת הריון ולידה מוקדמת מה זה אומר האטה בגדילה שהעובר לא יתפתח ואז יגדו לי לעשות הפלה ?כי הבנתי שגם כשיש היפרדות שילית והרעלת הריון אפשר ללדת תינוק בראי.ביעוץ לא אמרו לי על מי שפיר למה הרי זה הבדיקה היחידה שאפר לדעת אל תסמונת דאון ..אז אחרת אייך אני ידע וגם לא מציעים לי הפלה ? כתוב לעשות סקירה מאוחרת מורחבת ולעקוב אחרי ההריון .כתוב שאם ימצאו ממצאים חריגים אשוב ליעוץ אבל אחרי הסקירה אני יהיה בחודש 6 מה אני יעשה עם הפלה ?וכתוב הריון בסיכון , זה אומר שבגלל ה hcg הגבה ולגבי הסיכונים שציינתי זה הכונה? אפשר מללדת כך תינוק בריא ?תגדי לי בדיוק לפי מה שכתבתי מה זה אומר אני לא מתפקדת כבר שבוע שלם אה ..כתוב גם הריון תקין צורך במעקב גדילה ומעקב כליות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוץ גנטי
ד''ר גאונה אלטרסקו29/03/2009שלום
מה שאמרו לך ביעוץ גנטי זה מאוד נכון. אם את מתחת לגיל 35 והחלבון עוברי יצאה 1:800 אין אינדיקציה רפואית לבצע מי שפיר אבל את יכולה לעשות אם את רוצה על חשבונך. הסיכון להפלה ממי שפיר הוא 0.5%. HCG מעט גבוע יכול להיות קשור לבעיות של השליה כמו שאמרו לך. אפשר ללדת ילד בריאה גם אם השליה מתפקדת פחות טוב אך דורש מעקב. לפי מה שאת כותבת כל ההמלצות שקיבל ביעוץ נכונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)