שאלה דחופה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה...
    נטע
    16/04/2009

שלום ,לפני כ-3 שבועות נולד בני השלישי..מטיפת חלב הודיעו לנו להגיע לבצע בדיקת דם כי בדיקת הסקר לא תקינה..היום התקשרו אלינו כי תוצאת הבדיקה אינה תקינה ועלינו להגיע למרפאת PKU בתל השומר..מה השלכות המחלה על התפתחות הילד ? האם יש לה טיפול? האם לא ניתן היה לגלות זאת בבדיקת גנטיות שנערכות לאמא לפני ההריון ?או בסקירת מערכות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה...

הוספת תגובה

• אולי את יכולה להרגע

אשלי
    17/04/2009

בדיקת ה"פנילקטנוריה" היא בדיקה מאוד לא מהימנה
    ובמקרים רבים יש לחזור עליה
    גם אצלי התקשרו פעמיים מטיפת חלב בגלל תוצאה לא תקינה
    וצורך בבדיקה נוספת, והכל יצא תקין בבדיקה השנייה
    צריכים מיומנות על מנת לקחת את הבדיקה הנל מרך נולד

וגם אם הבדיקה אינה תקינה המדובר במשהו קליל שבעזרת תזונה נכונה ניתן למנוע התקדמות או התפתחות
    תראי במזונות מסויימים רשום לא לחוליי פנילקטנוריה

אך מראש אני אומרת לך שהסיכויים שהבדיקה ל הייתה תקינה גבוהיים הרבה הרבה יותר מהסיכוי שהבדיקה השנייה לא תהיה תקינה
    חבל שלא הסבירו לך זאת בטיפת חלב
    סופש רגוע ושקט
    ((((0:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם תוכלי להתייחס לשאלתי ד"ר גאונה?

רינת
    18/04/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנילקטנוריה

שמרית
    13/09/2009

גם לי זה היה עם הילדה שלי ויש לה את הפנילקטנוריה זה טיפול תזונתי בעיקר דיאטטי דל חלבונים ומה בסוף אמרו לך בתל השומר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו