מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 שאלותמירה14/05/2009
שלום
אני אשכנזיה ובעלי ממוצא עירקי. לא ביצענו בדיקת דיסאוטונומיה משפחתית כי לא הומלץ לנו ביעוץ הגנטי. בעלי ביצע: sma, קונקסטין, טיי זקס -הבדיקות תקינות ואני ביצעתי : x שביר, cf - הבדיקות תקינות (גם עברנו ברור בספירת דם "רגילה" בקופ"ח ולא הומלץ המשך ברור לבדיקת טלסמיה)
1) האם מומלץ לנו גם בדיקת דיסאוטונומיה משפחתית או בדיקות גנטיות נוספות מלבד אלו שביצענו???
2) מה הסיכוי לילד חולה SMA כשרק אחד ההורים נשא? (אני לא ביצעתי בדיקת נשאות אבל בעלי כן וכאמור הוא אינו נשא ) והאם כשהעובר מאוד פעיל ברחם זה אומר שאינו חולה ב SMA?
תודה רבה מראש על המענה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות
ד''ר גאונה אלטרסקו14/05/2009שלום
לגבי בדיקות סקר מה שנאמר לך זה נכון אתם לא צריכים דיסאואונומיה
SMA הסיכון לילד חולה עם אחד מההורים עשה בדיקה והוא לא נשא הוא בערך 1:1600
זה נכון שאם יש הרבה תנועות עובר זה די שולל בעיות ניורולוגיות קשות כמו SMA* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)