מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דילמה קשהקרן12/07/2009
בני חולה במחלת ההירשפרונג- בניתוח נכרת המעי הגז וחלק מהמעי הדק (Total colonic(
כעת אני בשבוע ה-13 להריון ונתגלה בבדיקת סיסי שליה כי גם העובר נושא את המוטציה. אין אפשרות לחזות האם המחלה באה לידי ביטוי. אנחנו שוקלים הפלה כיוון שיש סיכוי שהמקרה של בננו יחזור על עצמו או אף גרוע מכך(מעורבות של כל מערכת העיכול). המחשבה הינה לפנות לאיבחון טרום השרשה לאיתור הגן.
השאלה מה הסיכוי להיכנס להריון מהפריה ו- PGD, האם העובדה שאני פוריה באופן כללי מעלה את הסיכויים? האם כדאי יותר לנסות עוד הריון ספונטני עם הפסקת הריון במידה ושוב תתגלה המוטציה. כלומר מה מהווה סיכון רב יותר הפלות מרובות בשבוע 13-14 או הפריות חוץ גופיות (אני מניחה שאני יכולה להגיע בקלות למספר סבבים של הפריה)?
אני חייבת לציין כי קשה לי מאוד להתנתק מההריון ולבצע את ההפלה במיוחד שאיני יודעת אם אכן העובר חולה או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילמה קשה
ד''ר גאונה אלטרסקו13/07/2009שלום
אני חושבת שPGD זה רעיון טוב מאוד במיוחד למחלות שלא יודעים מה יהיה הביטוי שלהם
זה שאת פוריה מעלה את הסיכוי להכנס להריון
אצלנו בשערי צדק שאנחנו אחד מהמרכזים הגדולים ביותר של PGD סיכוי להריון עומד על 40% שהוא גבוע יותר מרוב המכונים אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)