ייעוץ לפני הריון (אם בכלל...)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ לפני הריון (אם בכלל...)
    מירי
    21/09/2009

בני נולד עם טרומבוציטופניה קשה- עם ספירה של 9000 ,אך התאושש מזה מהר מאד.
    בעלי ואני נשלחנו לעשות בדיקת PLA1 ומסתבר שיש ביננו אי התאמה. בביקורת בביה"ח אמרה לי הרופאה שהיא לא ממליצה על לידת ילדים נוספים מחשש לפגיעה חמורה יותר.
    ילדים זה החיים שלי, ואני רוצה עוד, והרבה. שאלתי היא האם יש טיפול שעשוי להבטיח הריוןתקין וילד בריא?
    (אני כמובן לא אעשה שום דבר, אם יש חלילה סיכון להולדת ילד לא בריא)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• PLA1

ד''ר יעקב לברון
    21/10/2009

אין לי מספיק ידע על העניין. צריך לשאול את המומחים לקרישה איזה פתרונות באים בחשבון מלבד להמנע מכניסה להריון. אולי פונדקאות?
    דר' לברון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצעה....

לימונית
    23/10/2009

שלום,

הצטערתי לשמוע על המקרה שלך, אבל נראה לי שפונדקאות לא תפתור לך את הבעיה, אם תשמשמו בביצית ובזרע שלך ושל בעלך.
    לכן, נראה לי שאם אין פתרון רפואי לבעייתכם, אז תוכלי לבצע IVF עם זרע מבנק הזרע. כדאי לך להתייעץ על כך בעניין עם הרופאים המטפלים שלך, ועם מרפאת IVF.

מאחלת לכם הרבה ילדים.

לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו