תאומים ו cmv

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאומים ו cmv
    מיכל
    17/10/2009

שלום רב.
    אני בהריון שבוע 8 + 5 ימים עם תאומים. בבדיקת דם שעשיתי השבוע יצאו לי התוצאות הבאות :
    CMV IgG 123
    , CMV IgM - גבולי, CMV IgM additional assay- גבולי לאחר שבוצע פעמיים, CMV IgG Avidity :

Probably past infection
    :ערכיי יחוס
    IgG with low avidity:
    35%-קטן מ
    IgG with high avidity:
    45%גדול מ

הרופא התקשר ואמר שעלי לפנות בדחיפות לייעוץ גנטי. יש לציין כי זוהי הדבקות נוספת שכן בהריון הראשון שממנו נולדה לי ילדה מקסימה הייתי במעקב שכלל מי שפיר עקב חשד להדבקה ב cmv בהריון. גם בזמנו תוצאות הבדיקה היו גבוליות, avidity גבוה, מעל 45%. אשמח לקבל תשובה בשל הלחץ הרב שאני נמצאת בו לאור העובדה שמדובר בתרומים אחרי טיפולי הפריה. כמו כן רציתי לשאול אם נדבקתי בCMV בהריון של הבת הראשונה האם אני מחוסנת בהריון הזה? אשמח לקבל תשובה ותודה על הפורום המקסים הזה. שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאומים ו cmv

הוספת תגובה

• יש לציין

מיכל
    17/10/2009

כי מתחילת ההריון לא היה לי חום או איזושהי הרגשה יוצאת דופן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאומים ו cmv

ד''ר יעקב לברון
    21/10/2009

קרוב לודאי שזה תסריט חוזר. בעניינים כאלה כדאי שתיוועצי ברופא המטפל שלך ולא בפורום כזה.
    דר' לברון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו