שאלה דחופה ומורכבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה ומורכבת
    מיטל
    28/10/2009

שלום רב שמי מיטל לפני 8 חודשים ילדתי והתינוקת נולדה ללא חמצן עשו לה החיאה אך זה היה מאוחר מדי כי כבר אחוז החמצן שהגיע למח היה 0 ביצעתי נתיחה שבה לא ראו דבר עשיתי גם קריוטיפ לילדה שיצא 46 XX אך לצערי הרב בבית חולים סורוקה לא עשו בדיקה מטבולית שאינני יודעת את שמה אך מדובר בבעיה שכל עוד ילד ברחם אימו הוא חיי אך ברגע שנולד לא יכול לשרוד מחוץ לרחם אימו איך אני יכולה לבצע בדיקה זו איפה עושים ומה הקריטריונים לזה אולי בדיקת קריוטיפ לי ולבעלי ובודקים את הגן מסוים הזה אשמח לתשובה מאחר ואני בחששות כי כל ההריון עבר מצוין והתהליך של הלידה התחיל רגיל אך הסתיים באופן טראומתי וכלל לא היתה לכארה בעיה במוניטור אשמח לתשובה איך אוכל לעשות בדיקה מיוחדת זו גם אם בתשלום תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה ומורכבת

הוספת תגובה

• שאלה דחופה ומורכבת

ד''ר יעקב לברון
    02/11/2009

מיטל כמו שכתבת זו שאלה מורכבת ולכן כדאי שהיא תידון ע"י רופא הנשים שלך וגם ע"י יועץ גנטי.
    דר' לברון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו