בדיקות גנטיות-ארה"ב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות גנטיות-ארה"ב
    דניאל
    29/01/2010

שלום רב, שמי דניאל בת 31 אני מתגוררת בניו ג'רזי, שבוע שמיני.

תהיתי האם ניתן לבצע את הבדיקות הגנטיות גם בשלב בו אני נמצאת (שבוע 8)?

שאלתי השניה, היות ובארה"ב ישנה תקופת המתנה ארוכה מאוד בביטוחי הבריאות לנושא הריון ולידה תהיתי האם ישנה איזו שהיא דרך (פרטי,בתשלום....)לשלוח בדיקת דם למכון הגנטי בארץ?
    אין באפשרותי כרגע לחזור לארץ לפחות בחודשיים הקרובים ונושא הבדיקות הגנטיות מלחיץ אותי נורא למרות שכביכול אין סיבה נראית לעין בשני הצדדים.

מקווה לתשובתכם.......:(
    המון המון תודה!
    דניאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות גנטיות-ארה"ב

הוספת תגובה

• בדיקות גנטיות-ארה"ב

ד''ר לינה באסל
    30/01/2010

שלום,

כן, ניתן לבצע את הבדיקות בשבוע 8.
    לגבי משלוח של בדיקת דם - תתקשרי למספר מכונים גנטיים בארץ ותבררי (טל בבלינסון 03-9377659). טכנית ניתן לשלוח דם בטמפרטורת החדר ב-FEDEX.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה..

דניאל
    31/01/2010

המון תודה על התגובה המהירה, אכן התיעצתי עם 2 מכונים והדבר אפשרית הבעיה היחידה היא שכרגע הדעות חלוקות לגביי תנאי המשלוח של דם, המשלוח של FEDEX הינו 2 ימי עסקים אך חלק אמרו לי שלא ניתן לשלוח דם בטמפרטורת החדר אלא בקירור וחלק כן...אז אני קצת מבולבלת.

אשמח לעצתך,
    תודה רבה!
    דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה..

ד''ר לינה באסל
    31/01/2010

אין שום בעיה לשלוח דם בטמפרטורת החדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה..

דניאל
    31/01/2010

המון תודה על התגובה המהירה, אכן התיעצתי עם 2 מכונים והדבר אפשרית הבעיה היחידה היא שכרגע הדעות חלוקות לגביי תנאי המשלוח של דם, המשלוח של FEDEX הינו 2 ימי עסקים אך חלק אמרו לי שלא ניתן לשלוח דם בטמפרטורת החדר אלא בקירור וחלק כן...אז אני קצת מבולבלת.

אשמח לעצתך,
    תודה רבה!
    דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו