מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מונחיםסימה30/01/2010
שלום.הייתי בפעם הראשונה אצל רופאה גנטית עקב מחלות רבות אני בת 25(ורוב המחלות נמצאות במשפחה).
רציתי לדעת מה פירוש המושגים הבאים-HYPER IGE SINDROM
ןגן STA'T 3
לא הבנתי מה הרופאה בעצם מחפשת.היא שלחה אותי לבדיקות אצל האימנולוג.יש לי אלרגיות רבות וחזקות רב מערכתיות-עינים,ףאף,ריאות עור.אני על פרדניזון יותר משנתים אחרי אשפוזים רבים.IGEגבוה.
האם ניתן להתרפא מהמחלות התורשתיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מונחים
ד''ר לינה באסל30/01/2010רמות מוגברות של אימונוגלובולין E ניתן למצוא בהרבה מצבים. המשותף לרב המצבים היא התגובה האלרגית.
אחת מהאבחנות הבאות בחשבון כאשר IgE גבוה היא הפרעה נדירה הנגרמת על ידי שינוי גנטי בגן STAT3. המחלה גורמת לזיהומים חוזרים ואקזמה. ניתן לבצע בדיקה גנטית על מנת לשלול אבחנה זאת אצלך (מדובר במחלה נדירה מאוד). לא ניתן לרפא את המחלה, ניתן לתת טיפות לפי תסמינים.
במידה ואת מעוניינת לבצע בדיקה גנטית, תפני למכון גנטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)