חשיבות מי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיבות מי שפיר
    אני
    12/02/2010

שלום,
    בתי בת חצי שנה. ילדה שנייה.
    החלבון העוברי בהריון היה נמוך. לדעתי 1 למאה ומשהו (אני לא מוצאת את הבסיקה כרגע), בשקלול היה הרבה יותר. הוזמנתי לייוץ גנטי אך לא הלכתי כי התכוונתי לעשות מי שפיר פרטי אצל הרופא שלי (הבנתי שזה לשם זכאות חינם). עשיתי בדיקת מי שפיר שהיתה תקינה. בנוסף את כל הבדיקות הגנטיות שהוצעו לנו והיו תקינות.
    מי שפיר: בדיקת כרומוזומים XX, 46 קריוטיפ נקבי תקין. חלבון עוברי MOM=0.9 = 5.83 מקג/מל
    מטריד אותי שישלבתיהיקף ראש קטן בלידה והוא עוד קטן באחזונוים כיום (נאמר לי שהמרפס כמעט נסגר ונשלחתי לנוירוכירורג).
    לצערי הגעתי לקרוא על תסמונת רט. האם מי שפיר תקין שולל תסמונת זו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשיבות מי שפיר

הוספת תגובה

• תוספת בבקשה

אני
    12/02/2010

שואלת גם לגבי תסמונת אנג'למן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת בבקשה

ד''ר לינה באסל
    12/02/2010

בדיקת מי שפיר תקינה אינה שוללת תסמונת אנגלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשיבות מי שפיר

ד''ר לינה באסל
    12/02/2010

בדיקת מי שפיר תקינה לא שוללת תסמונת רט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו