מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משמעות ייעוץ גנטי במהלך ההריוןדבורה15/03/2010
אני נמצאת בשבוע 19 בהריון 2 באמצעות תרומה מבנק הזרע. לפני ההריונות שלי ביצעתי את כל הבדיקות הגנטיות האפשריות והכל היה תקין. עכשיו ביצעתי בדיקת חלבון עוברי והתוצאה יצאה 1:95, אני מניחה שזה שכלול של הגיל 39 ושל היותי חולת סכרת סוג 2 המזריקה אינסולין במהלך ההריון. המעבדה ייעצה לי לפנות למכון גנטי. מה יכול לעזור לי ייעוץ בשלב זה של ההריון, אם כבר נעשו הבדיקות הגנטיות (מצד התורם אין לי הרי נתונים של ממש) ואני ממילא עושה השבוע דיקור מי שפיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משמעות ייעוץ גנטי במהלך ההריון
ד''ר לינה באסל15/03/2010קיימות בדיקות נוספות פרט לבדיקת כרומוזומים במי שפיר - ביעוץ תקבלי מידע האם יש צורך בבדיקות גנטיות נוספות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם כדאי לחכות לראות תוצאות הדיקור?
דבורה15/03/2010או לפנות ישירות לייעוץ? תוצאות השקיפות העורפית יצאו מעולות וגם סקירת המערכות המורחבת מוקדמת יצאה תקינה. גם שלושת הפרמטרים הנבדקים בחלבון העוברי יצאו תקינים, ורק שכלול הגיל והבדיקות יצא נמוך. האם יתכן שמדובר בטעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: דבורה
ד''ר לינה באסל15/03/2010מומלץ לבצע יעוץ גנטי לפני בדיקת מי שפיר ולא לחכות לתשובות (במידה וצריך לבצע בדיקות נוספות יתכן וכבר לא יהיה חומר במעבדה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

