שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יעל
    14/04/2010

שלום,
    לבני בן השנה וחצי יש לבקנות בעיניים.נאמר לי שזה גנטי.אני מעוניינית להכנס שוב להריון,ורציתי לשאול לשם מה מיועדות בדיקות גנטיות לפני הריון?האם אני אדע מה הסיכוי בילד הבא?
    האם יועיל ללכת ליעוץ גנטי גם אם אני רוצה להכנס להריון בכל מקרה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה

ד''ר לינה באסל
    14/04/2010

לבני בן השנה וחצי יש לבקנות בעיניים.נאמר לי שזה גנטי.אני מעוניינית להכנס שוב להריון,ורציתי לשאול לשם מה מיועדות בדיקות גנטיות לפני הריון? מבצעים את הבדיקות הגנטיות על מנת למצוא את הבעיה הגנטית הגורמת ללבקנות אצל בנך.
    האם אני אדע מה הסיכוי בילד הבא? במידה ותוצאות הבדיקה הגנטית לבנך יהיו חיוביות - כן
    האם יועיל ללכת ליעוץ גנטי גם אם אני רוצה להכנס להריון בכל מקרה? כן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

יעל
    15/04/2010

סליחה על הבורות בנושא,אבל הייתי רוצה לדעת למי מבצעים את הבדיקה לילד או להורים?
    ובמידה שהתוצאות יהיו חיוביות מה אפשר לעשות?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

ד''ר לינה באסל
    15/04/2010

מדובר בבדיקה לעובר. במידה ומגלים תסמונת גנטית בעובר, ניתן להפסיק את ההריון או לבצע איבחון טרום השרשה. מומלץ לדון על כל האפשרויות במסגרת יעוץ גנטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו