שאלות חשובות בנושא MEN 2B

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות חשובות בנושא MEN 2B
    דניאל
    27/04/2010

שלום רב,

אשמח אם תעני לי על השאלות הבאות:

1. אני בעל מבנה מרפנואידי ויש לי בליטות שומניות קטנות מתחת לעפעפיים ואף בלשון. האם זה מצביע בוודאות על תסמונת MEN 2B???

2. אני בן 21, רמת הקלציטונין בדמי תקינה. האם זה שולל תסמונת MEN 2B?

3. האם גידול נוירואנדוקריני של הלבלב עלול להופיע בתסמונת MEN 2B?

4. יש לי הפנייה לבדיקת (PET CT (GALIUM 68 DOTATOC. האם בדיקה זו בעלת רגישות גבוהה לאבחון גידולים נוירואנדוקריניים בגוף ובפרט תסמונת MEN 2B?

5. איזו בדיקה עליי לעשות על מנת לאבחן/לשלול נוירומות במערכת העיכול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות חשובות בנושא MEN 2B

הוספת תגובה

• שאלות חשובות בנושא MEN 2B

ד''ר לינה באסל
    27/04/2010

1. אני בעל מבנה מרפנואידי ויש לי בליטות שומניות קטנות מתחת לעפעפיים ואף בלשון. האם זה מצביע בוודאות על תסמונת MEN 2B??? מאוד סביר כי זאת האבחנה

2. אני בן 21, רמת הקלציטונין בדמי תקינה. האם זה שולל תסמונת MEN 2B? לא

3. האם גידול נוירואנדוקריני של הלבלב עלול להופיע בתסמונת MEN 2B? לא

4. יש לי הפנייה לבדיקת (PET CT (GALIUM 68 DOTATOC. האם בדיקה זו בעלת רגישות גבוהה לאבחון גידולים נוירואנדוקריניים בגוף ובפרט תסמונת MEN 2B? מומלץ לברר עם אונקולוג או אנדוקרינולוג

5. איזו בדיקה עליי לעשות על מנת לאבחן/לשלול נוירומות במערכת העיכול? מומלץ לברר עם רופא גסטרואנטרולוג (במידה ואין סימנים קליניים יתכן יאין צורך בהדמיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו