bilateral periventricular heterotop

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• bilateral periventricular heterotop
    קריסטין
    31/05/2010

שלום!
    אני בת 25, לפני שנה ב-MRI שעשו לי בעקבות הסיבה שחלפה התגלה ממצא מקרי של bilateral periventricular heterotopia - מוקדים של חומר אפור בסמוך לחדרים. אני בריאה לחלוטין, לא סבלתי אף פעם מאפילפסיה. גם במשפחה שלי אין מקרים של אפילפסיה או פיגור שכלי.
    אני מתכננת הריון בשנה הקרובה והשאלה שלי היא אילו בדיקות אצטרך לעבור?
    אני סיימתי את לימודי הרפואה אז חקרתי את הנושא באינטרנט: אני מבינה שהמקרה האסימפטומטי שלי הוא יחסית נדיר ורב המקרים מתבטאים באפילפסיה...האם אני צריכה לעבור בדיקת מוטציות בגן FLN1? או MRI עוברי?
    אשמח מאד לדעתכם. תודה רבה!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    bilateral periventricular heterotop

הוספת תגובה

• עוד שאלונת

קריסטין
    31/05/2010

באתר של NIH כתוב:
    About 50% of affected females inherit the gene mutation from their mother and at least 50% have a de novo mutation. For women with X-linked PH, the risk of passing the mutation to each child is 50%.
    בהנחה שהמוטציה שלי de novo מה הסיכוי שאעביר את זה לילד? אותו 50% או פחות?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלונת

ד''ר לינה באסל
    03/06/2010

אותו 50%

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• bilateral periventricular heterotop

ד''ר לינה באסל
    31/05/2010

מומלץ לעבור בדיקת מוטציות לFLN1, במידה ותקין - MRI עוברי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מימון הבדיקה

קריסטין
    03/06/2010

האם קופת חולים מממנת את הבדיקה של גן FLN אם יש הפניה של רופא גנטיקאי? מה עם MRI עוברי?
    תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לתשובתך המהירה

קריסטין
    03/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו