מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- bilateral periventricular heterotopקריסטין31/05/2010
שלום!
אני בת 25, לפני שנה ב-MRI שעשו לי בעקבות הסיבה שחלפה התגלה ממצא מקרי של bilateral periventricular heterotopia - מוקדים של חומר אפור בסמוך לחדרים. אני בריאה לחלוטין, לא סבלתי אף פעם מאפילפסיה. גם במשפחה שלי אין מקרים של אפילפסיה או פיגור שכלי.
אני מתכננת הריון בשנה הקרובה והשאלה שלי היא אילו בדיקות אצטרך לעבור?
אני סיימתי את לימודי הרפואה אז חקרתי את הנושא באינטרנט: אני מבינה שהמקרה האסימפטומטי שלי הוא יחסית נדיר ורב המקרים מתבטאים באפילפסיה...האם אני צריכה לעבור בדיקת מוטציות בגן FLN1? או MRI עוברי?
אשמח מאד לדעתכם. תודה רבה!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלונת
קריסטין31/05/2010באתר של NIH כתוב:
About 50% of affected females inherit the gene mutation from their mother and at least 50% have a de novo mutation. For women with X-linked PH, the risk of passing the mutation to each child is 50%.
בהנחה שהמוטציה שלי de novo מה הסיכוי שאעביר את זה לילד? אותו 50% או פחות?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלונת
ד''ר לינה באסל03/06/2010אותו 50%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהbilateral periventricular heterotop
ד''ר לינה באסל31/05/2010מומלץ לעבור בדיקת מוטציות לFLN1, במידה ותקין - MRI עוברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמימון הבדיקה
קריסטין03/06/2010האם קופת חולים מממנת את הבדיקה של גן FLN אם יש הפניה של רופא גנטיקאי? מה עם MRI עוברי?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לתשובתך המהירה
קריסטין03/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)