תסמונת ראסל סילבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמונת ראסל סילבר
    נורית
    02/06/2010

שלום ד'ר באסל,
    בני נולד בשבוע 35 עם iugr במשקל 1290.
    היום הוא בן 5 חודשים ושוקל 3600 גרם.
    בייעוץ גנטי שהייתי השבוע הזכירו אופציה לתסמונת הזו.
    הבנתי שישנה בדיקה שנותנת תשובה חד משמעית האם התסמונת קיימת או לא. האם זה נכון?
    בהריון עשינו מי שפיר וצ'יפ גנטי שיצאו תקינים.
    אציין רק שיש לי בן נוסף שהיה אצלך עם איחור התפתחותי וסימנים דיסמורפיים קלים שגם עשה צ'יפ שיצא תקין. לגביו לא צויינה תסמונת אפשרית.
    האם ייתכן קשר כולשהוא בין שניהם?
    יש לי בנוסף שני ילדים בריאים ב"ה.....
    אודה לתשובתך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמונת ראסל סילבר

הוספת תגובה

• Russell silver syndrome

איבון
    05/06/2013

שלום לך!! לי יש שלוש בנים ובת הבן הגדול עים בעיית צמיחה וגם אני לא יודעת מה יש לו אחריו היה לי שני ילדים בריאים ב״ה ואח״כ נולד לי עוד בן עים בעיות אבל עכשיו אחד הרופאים חושב שיש לו ראסל להגיד לך תאמת זה מלחיץ מאוד הרבה מהסימפטומים לא מופיעים אצל הבן שלי וכל הבדיקות הגנטיות היו בסדר אני לא יודעת עוד מה להגיד אבל אני עכשיו גרה בניו יורק אבל הרופאים עצמם לא יודעים מקווה שהכל יהיה בסדר עם הילדים שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסמונת ראסל סילבר

ד''ר לינה באסל
    02/06/2010

קיימת בדיקה גנטית לתסמונת Russel Silver בהדסה עין כרם (אך הבדיקה אינה חיובית בכל המקרים ותוצאה שלילית לא שוללת קיום התסמונת). ללא בדיקת הילדים שלך אינני יכולה להגיד האם יש קשר בין המקרים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו