מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמונת ראסל סילברנורית02/06/2010
שלום ד'ר באסל,
בני נולד בשבוע 35 עם iugr במשקל 1290.
היום הוא בן 5 חודשים ושוקל 3600 גרם.
בייעוץ גנטי שהייתי השבוע הזכירו אופציה לתסמונת הזו.
הבנתי שישנה בדיקה שנותנת תשובה חד משמעית האם התסמונת קיימת או לא. האם זה נכון?
בהריון עשינו מי שפיר וצ'יפ גנטי שיצאו תקינים.
אציין רק שיש לי בן נוסף שהיה אצלך עם איחור התפתחותי וסימנים דיסמורפיים קלים שגם עשה צ'יפ שיצא תקין. לגביו לא צויינה תסמונת אפשרית.
האם ייתכן קשר כולשהוא בין שניהם?
יש לי בנוסף שני ילדים בריאים ב"ה.....
אודה לתשובתך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Russell silver syndrome
איבון05/06/2013שלום לך!! לי יש שלוש בנים ובת הבן הגדול עים בעיית צמיחה וגם אני לא יודעת מה יש לו אחריו היה לי שני ילדים בריאים ב״ה ואח״כ נולד לי עוד בן עים בעיות אבל עכשיו אחד הרופאים חושב שיש לו ראסל להגיד לך תאמת זה מלחיץ מאוד הרבה מהסימפטומים לא מופיעים אצל הבן שלי וכל הבדיקות הגנטיות היו בסדר אני לא יודעת עוד מה להגיד אבל אני עכשיו גרה בניו יורק אבל הרופאים עצמם לא יודעים מקווה שהכל יהיה בסדר עם הילדים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסמונת ראסל סילבר
ד''ר לינה באסל02/06/2010קיימת בדיקה גנטית לתסמונת Russel Silver בהדסה עין כרם (אך הבדיקה אינה חיובית בכל המקרים ותוצאה שלילית לא שוללת קיום התסמונת). ללא בדיקת הילדים שלך אינני יכולה להגיד האם יש קשר בין המקרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)