שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    אביטל
    30/06/2010

אימצתי את בתי בהיותה בת חצי שנה (אימוץ חו"ל )
    לשמחתי הרבה, למעט הפרעת קשב וריכוז (מטופלת ומתוחזקת) וניתוח בקע מפשעתי לפני שנה, מדובר בילדה בריאה, ויטאלית וחזקה ויפיפיה (משקל ירוד במקצת, גובה סביר)
    נכון להיום בת 11, לאחרונה, זיהיתי מן גידול עורי (כמו פיסת עור) היוצאת מהפות (לא מהנרתיק כי אם מתוך השפתיים החיצוניות) ובולטת במצב של עמידה. היינו אצל רופאת הילדים שלה (שכמובן מכירה אותה מאז היותה תינוקת). היא הפנתה אותנו לרופאת נשים. רופאת נשים הפנתה אותנו לייעוץ גנטי (קרואטיפ ובדיקת גנוטיפ ופנוטיפ) הבנתי שיכול להיות פגם גנטי המתייחס למגדר... (מיותר לציין שהמידע הקיים ברשותי אודות מולידיה- הוא דל ביותר) האמת היא שמאוד נלחצתי, האם תוכל לסדר את אוזניי בקצת יותר מידע ? באיזה סוג של פגם יכול להיות שמדובר? מה המשמעות? וכדומה... אני יודעת שאני קצת מקדימה את המאוחר ואולי כל הלחץ הוא מיותר, אבל מרגישה שחייבת לדעת קצת יותר לפני שנגיע לייעוץ הגנטי.
    אשמח באם תוכל להפנות אותי למקורות מידע זמינים (ובעברית)
    ממתינה לתגובתך.
    והמון תודה, אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה

פרופ' אוהד בירק
    01/07/2010

הייתי ממתין לתוצאות הבירור. על פי מה שאת מתארת יש סיכוי ניכר שהכל טוב וכי יהיה די בכירורגיה פלסטית מינימלית בגיל יותר מאוחר. אם תהיינה תוצאות חריגות בבירור אשמח להיות לעזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו