סיסי שיליה לבעיה גנטית בחול-לחוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיסי שיליה לבעיה גנטית בחול-לחוצה
    ניר
    09/08/2010

שלום לרופאים היקרים,אנחנו גרים בסין ויש לנו נשאות גנטית.אני צריכה לעשות בדיקת סיסי שיליה ולא מעוניינת להגיע ארצה. האם ניתן לעשות בדיקת לנשאות גנטית במזרח הרחוק? היכן? אשמח לקבל הכוונה.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• CVS בסין

פרופ' אנטוני לודר
    09/08/2010

בדיקת סיסי שיליה דווחה לראשונה מסין. הדווח הראשון פורסם בשנות ה- 70 כך שיש יסוד להניח שיש ניסיון רב בסין בנושא הזה, אם כי אני מודה שאיני מומחה במערכת הבריאות בסין. יש לזכור שלא מספיק לבצע את הבדיקה אלה גם לערוך בדיקה גנטית מתאימה.

מהכרותי הלא רחבה, St Mary's Hospital בהונג קונג הינו מצוין וצוות בית החולים דובר אנגלית ראותה, כך שניתן לברר שם. גם מהכורתי אישית, הרבה תושבי הונג קונג טסים לבנגקוק ולסינגפור לצורך בדיקות רפואיות, כי זול שם יחסית.

אני מקווה שזה עוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דר עוד שאלה בעניין

ניר
    09/08/2010

מבחינה כלכלית אין לנו כל בעיה ,אני פשוט מעדיפה לא לספר על ההריון עד אחרי הבדיקה. הבנתי שיש בסאול בי"ח שעורך את הבדיקות הגנטיות.היכן אוכל לברר?תודה רבה על הכל.
    כמו כן האם ניתן לשלוח אולי לארץ דגימה לבדיקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוריה

פרופ' אנטוני לודר
    09/08/2010

לדעתי אפשר לשלוח לארץ דגימה במשלוח מהיר ובתנאים נאותים. השאלה לאן לשלוח. תלוי בבדיקה הנדרשת.
    לגבי סאול, אני מתנצל אבל אין לי כל ידע או קשרים בקוריה. אם הייתי במקומך הייתי מחפש פרטים בגוגל או להתיעץ עם רופאם מקומיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו