עזרה דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף!!!
    איילת
    12/08/2010

אני בת 36 הריון שלישי שבוע 16 בשקיפות הכל היה תקין . ביצעתי סקירה מוקדמת
    ובקירה נאמר ככה: ממצא שמתאים להמי-ורטברה באיזור טורקלי נמוך. מעל האזור
    קיימת הרמה של אבי העורקים.לא נמצא ממצא הדוחק את אבי העורקים שמתחתיו האדרנל הימני.

אני בלחץ...והופניתי לייעוץ גנטי ויש לי גם בדיקת מי שפיר אשמח לדעת מה הפירוש של הממצא
    יש לציין כי שני ילדי הם בריאים ואין במשפחת בעלי או שלי בעיות גנטיות או מומים. בעלי ממוצא תימני ואני פרסיה.

תודה רבה,איילת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף!!!

הוספת תגובה

• מימצאי אולטרסאונד חריגים

פרופ' אוהד בירק
    12/08/2010

יש לדון בשני דברים: ראשית - במימצא עצמו (אותו כדאי לוודא בבדיקת אולטרסאונד נוספת), שבחלק מהמקרים יכול לגרום לעקמת משמעותית עד כדי בעיות תפקודיות וצורך בניתוחים. צריך להתיעץ עם מומחה לאולטרסאונד שמכיר את המקרה, ובהמשך לשקול התיעצות גם עם אורטופד ולשקול ביצוע MRI לגב העובר. במקביל, עלייך לפנות ליעוץ גנטי שם יוסבר לך שיש תסמונות שונות שיכולות להכיל מימצא זה כחלק מהתסמונת, ושרק את חלקן ניתן לאתר בבדיקת מי שפיר. עם מכלול הנתונים, ביעוץ הגנטי - תצטרכו להחליט על גורל ההריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההעינות.

איילת
    13/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו