מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצה דחופהאריאלה19/08/2010
שלום רב,
אני מבקשת יעוץ,עצה או כל דבר,
קצת רקע:
אני אם לשני בנים בני 3 והשני בן שנה,
אצל שניהם יש לקות בשמיעה,בנונית וקלה,
ושניהם מטופלים במיחא,את הלקות שלהם גלינו כמובן לאחר הלידה,
שנינו הורים בריאים,לא ידוע לנו שום בעיית שמיעה או מחלה
אצל המשפחה המורחבת,
לאחרונה הילדים עברו בדיקת קונקסין 26 ו 30 והיא יצאה תקינה.
יש לי מספר שאלות כיוון שכל רופא מביא את דעתו,וזה מאוד מבלבל.
1.לי יש חצי גבה כמעט לבנה וכשהייתי קטנה חלק קטן בהמשך לגבה מעל האוזן גם היה בצבע דומה,הגבה נשארה באותו צבע והשיער נעלם.
יכול להיות שזה וונדרבוגר?
2.אתמול בבדיקה קצרה אצל נורולוג,הרופאה שאלה אותי האם בני הקטן דומה למישהו כיוון שלדעתה יכול להיות שזה תסמונת וויליאמס,האם בתסמונת וויליאמס יש אפשרות ללקות שמיעה?
עד כמה שחקרתי לא מצאתי שזה נכון.
3.האם יתכן שבן אחד ירש גן שונה מהאחר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה
פרופ' אנטוני לודר19/08/20101. תסמונת וורדנבורג מאופיינת על ידי ירידה בשמיעה בחומרה משתנה וחוסר צבע בעור ו/או שער. לא כל אחד מפתח כל הסימנים של התסמונת. אם את סבורה שקיים חשש לקיום התסמונת אני ממליץ לפנות ליעוץ גנטי במכון הקרוב לך.
2. חלק מין החולים עם תסמונת וויליאמס מפתחים בעיה בשמיעה. על פי רוב זה קורה בגיל מבוגר אבל יש דיווחים על התפתחות הבעיה בשנות הילדות המאוחרות
3. כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אריאלה20/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)