יעוץ fmf

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ fmf
    יצחק
    06/09/2010

אני גר בלונדון מלפני שנה , לפני שעזבתי הובחנתי כחולה fmf בבדיקות גנטיות לא הספקתי ללכת לרופא בישראל ,בלונדון הלכתי לרופא והוא יעץ לי לתקופת נסיון שבכל פעם שמתחיל הכאב להתחיל לקחת קולכיצין בתחילה כל שעה ואחרי ארבע שעות כל שעתיים ואחרי זה כל ארבע שעות עד שזה עובר ,רציתי לשאול כמה דברים אם מישהו יוכל לומר לי
    האם זה נכון מה ששמעתי שרק בישראל יש את הרופאים הכי טובים בשביל זה (זה מטריד אותי לחשוב שאני מטופל ע'י רופא שלא יודע טוב על המחלה ) ואולי מישהו יודע על רופא מומחה
    בלונדון, או שאולי אין צורך ברופא מומחה רק צריך לקחת כדורים כל יום וזהו
    וכ ן האם העצה שנתן לי נכונה או שבינתיים אני מפסיד זמן ויכול לקרוא לי נזק בלתי הפיך בכליות
    ועוד שאלה חשובה לאחרונה אני מרגיש רעשים מהבטן אני לא יודע איך להסביר זאת כאילו קולות של גזים או משהו מתעכל האם זה קשור למחלה וזה מצביע על משהו שצריך התיחסות

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ fmf

הוספת תגובה

• FMF

פרופ' אנטוני לודר
    07/09/2010

לגבי היעוץ שקיבלת אם הבנתי נכון, נשמעה גישה טיפולית מאד לק מקובלת בישראל. קולציסין הינה תרופה מניעתית אשר נותנים על בסיס קבוע לאורך כל החיים. אין להשתמש בה כטיפול לכאב.

אני מציע לגשת למומחה ב- FMF בלונדון - בטח יש כאלה כי יש אולכוסיה זרה בלונדון גדולה.

לגבי הבטן אין לאפשרות להתייחס דרך אינטרנט. אני מציע להיבדק על ידי רופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו