מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יעוץ fmfיצחק06/09/2010
אני גר בלונדון מלפני שנה , לפני שעזבתי הובחנתי כחולה fmf בבדיקות גנטיות לא הספקתי ללכת לרופא בישראל ,בלונדון הלכתי לרופא והוא יעץ לי לתקופת נסיון שבכל פעם שמתחיל הכאב להתחיל לקחת קולכיצין בתחילה כל שעה ואחרי ארבע שעות כל שעתיים ואחרי זה כל ארבע שעות עד שזה עובר ,רציתי לשאול כמה דברים אם מישהו יוכל לומר לי
האם זה נכון מה ששמעתי שרק בישראל יש את הרופאים הכי טובים בשביל זה (זה מטריד אותי לחשוב שאני מטופל ע'י רופא שלא יודע טוב על המחלה ) ואולי מישהו יודע על רופא מומחה
בלונדון, או שאולי אין צורך ברופא מומחה רק צריך לקחת כדורים כל יום וזהו
וכ ן האם העצה שנתן לי נכונה או שבינתיים אני מפסיד זמן ויכול לקרוא לי נזק בלתי הפיך בכליות
ועוד שאלה חשובה לאחרונה אני מרגיש רעשים מהבטן אני לא יודע איך להסביר זאת כאילו קולות של גזים או משהו מתעכל האם זה קשור למחלה וזה מצביע על משהו שצריך התיחסות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FMF
פרופ' אנטוני לודר07/09/2010לגבי היעוץ שקיבלת אם הבנתי נכון, נשמעה גישה טיפולית מאד לק מקובלת בישראל. קולציסין הינה תרופה מניעתית אשר נותנים על בסיס קבוע לאורך כל החיים. אין להשתמש בה כטיפול לכאב.
אני מציע לגשת למומחה ב- FMF בלונדון - בטח יש כאלה כי יש אולכוסיה זרה בלונדון גדולה.
לגבי הבטן אין לאפשרות להתייחס דרך אינטרנט. אני מציע להיבדק על ידי רופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)